19 Ağustos 2007 Pazar

Sony 350 bin Cyber-shot Fotoğraf Makinesini Toplatıyor

Sony, dünyadaki 350 bin Cyber-shot dijital fotoğraf makinesini, dış metal kaplamasının soyularak kullanıcının eline zarar verebileceği endişesiyle geri toplayacağını açıkladı.Japon elektronik devi Sony, uluslararası piyasaya sürülen 350 bin Cyber-shot dijital fotoğraf makinesini, dış metal kaplamasının soyularak kullanıcının eline zarar verebileceği endişesiyle geri toplayacağını açıkladı.

Geri alınacak Cyber-shot DSC-T5 modelinin, 2005’in Eylül ayında piyasaya çıktığını ve şu an üretiminin yapılmadığını belirten Sony Sözcüsü Ryoko Takagi, yaptığı açıklamada, fotoğraf makinesinin dış metal kaplamasının, yeterince güçlü yapıştrılmadığı için soyulmalar olabildiği, bunun da ellerini çizmek suretiyle kullanıcılara zarar verebileceğini söyledi. Bu konuda sadece Japonya'da 30 şikayetin bulunduğunu belirten Takagi, benzer haberlerin yurt dışı piyasadan da geldiğini ifade etti.

Sony Cyber-shot DSC-T5 dijital fotoğraf makinasının, 66 bininin iç piyasada tüketildiğinikaydeden Takagi, geri kalanının deniz aşırı ülkelerde satıldığını söyledi. Ağustos ve Ekim 2005 tarihleri arasında üretilen fotoğraf makineleri, 3010001’den, 3081200’ne kadar seri numarasına sahipler.

Hiç yorum yok:

Bu yazıya Not Ver !

Design | Elque 2007