19 Ağustos 2007 Pazar

TTnet Yeni Tarifeleri ; Limitsiz İnternet 4 Kat Hızlandı

TTNet indirime gitti. Yeni tarifeye göre, 1 megabit limitsiz ADSL bağlantısı 49, 2 megabit 69 ve 4 megabit 89 YTL’ye tüketiciye sunulacak.

Toptan ADSL fiyatlarındaki indirimin ardından TTNet bunu tüketicilere yansıttı. Yeni tarifelerle TTNet limitsiz ADSL 4 kat hızlandı. 256 kilobit limitsiz tarife mevcut 49 YTL’lik ücretinde herhangi bir artış olmadan 1 megabite çıkarılırken; 512 limitsiz ADSL İnternet bağlantısının hızı 2 megabite getirildi ve aylık ücreti 79 YTL’den 69 YTL’ye indi.

Yeni tarifede öne çıkan internet kullanıcılarına ilk kez sunulan 4 megabitlik ADSL erişim paketi oldu. Türkiye’de ilk kez kullanıma sunulan 4 megabit genişbant limitsiz internet bağlantısı için kullanıcılar ayda yalnızca 89 YTL ödeyecek.

Yine TTNet’in yeni İnternet paketlerinden birini de 2 megabit hızında ve 6 gigabyte limitli ADSL bağlantısı oluşturuyor. TTNet, 1 megabit hızında 4 ve 6 gigabyte limitli paketlerinin fiyatını korurken 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paketini otomatik olarak 1 megabit limitsize çevirdi.

İNDİRİM 1 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN GEÇERLİ
TTNet müşterilerinin indirimli ücretleri 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak. Yeni tarifeler ile paketler arası geçişler ise 6 Ağustos’ta otomatik olarak gerçekleştirilecek. 256, 512 kilobit ve 1 megabit limitsiz bağlantılar 4 kat hızlanacak; 256 kilobit müşterileri 1 megabit limitsiz tarifeye, 512 kilobit müşterileri 2 megabit limitsiz tarifeye ve 1 megabit limitsiz müşterileri ise 4 megabit limitsiz tarifeye transfer olacak. 2 megabit limitsiz müşterileri ise 4 megabit limitsiz tarifeye taşınacak. Aynı şekilde 1 megabit hızında 9 gigabyte limitli paket yine 1 megabit limitsiz pakete otomatik şekilde transfer olacak.

Aylık ücretlerin dışında, statik IP ve bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Bu arada Yaz Fırtınası Kampanyası’ndan faydalanan kullanıcılar, yeni tarife ile yeni paketlerine otomatik olarak taşınacak ve bu aboneler mevcut kampanya kapsamındaki indirimlerinden faydalanmaya devam edebilecek.

TÜKETİCİLER BİRLİĞİ: İNDİRİM YOK, SANAL HIZ ARTIŞI VAR
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, TTNet’in, Türk Telekom’un 1 Ağustos 2007 tarihinden itibaren geçerli olan yeni toptan ADSL fiyatlarına paralel olarak ADSL fiyatlarında yaptığı indirime ilişkin “Ortada bir indirim yok. Sadece sanal bir hız artışı söz konusu” dedi.

Hiç yorum yok:

Bu yazıya Not Ver !

Design | Elque 2007